Tabblad met overzicht, wat kan ik hier doen?In dit laatste tabblad, het tabblad met een vinkje, wordt een samenvatting gegeven van alle mutaties van deze loonperiode.

Hier controleer je of het mutatie formulier compleet is. 


Overzicht

Onder het 'Overzicht' worden de contracten, planningen, declaraties en mutaties opgesomd.

Indien dit overzicht niet compleet is, navigeer je terug naar een van de tabbladen, controleer je daar de gegevens en wijzig je waar nodig.


Betaaldatum

Betaaldatum: hier geef je de betaaldatum op wanneer je de lonen wilt betalen. Je kunt hier direct zien of de betaaldatum in het weekend valt, of op een feestdag. De betaaldatum die je hier opgeeft wordt de betaaldatum van het betaalbestand van de salarissen. Houdt bij het kiezen van de betaaldatum rekening met de verwerkingstijd. De Full Service salaris medewerker heeft 3 tot 5 werkdagen nodig om de salaris mutaties te verwerken, te controleren de concept stroken te verstrekken en de run daadwerkelijk definitief te maken. 


Notitie

Onderaan de pagina kun je een notitie toevoegen aan het mutatie formulier. Hierin kun je algemene wijzigingen kwijt, welke voor alle medewerker geldig zijn. Ook kun je hier aangeven of jebijvoorbeeld aan aantal dagen met verlof bent, het e-mail adres waar de concept stroken heen mogen worden gemaild, of overige bijzonderheden waarvan u denkt dat ze van belang zijn voor de salaris administrateur om te weten. Versturen

Wanneer je het mutatie formulier hebt gecontroleerd, de betaaldatum en een notitie hebt toegevoegd, kun je het formulier versturen.Het formulier komt nu terecht bij de Full Service salaris administrateur. De Full service salaris administrateur gaat voor je aan de slag. De laatste wijzigingen zullen worden verwerkt en de mutaties zullen worden gecontroleerd. De salaris medewerker zal je binnen 3 tot 5 werkdagen de concept stroken en de vergelijking met vorige salaris periode sturen, ter controle.