Ik heb het mutatie formulier digitaal ingestuurd, wat nu?

Zodra je op de knop 'Verstuur' hebt geklikt, krijg je de melding 'Uw wijzigingen zijn succesvol opgeslagen'.

Nu is het niet meer mogelijk om het formulier zomaar te wijzigen. Jouw Full Service salaris administrateur gaat nu voor je aan de slag en zal aan de hand van het digitale mutatie formulier de concept stroken opstellen.

Indien je toch nog iets bent vergeten, en deBitcare Full Service salaris administrateur is nog niet begonnen met de mutaties, dan is het mogelijk om het formulier nog te openen. Klik op 'Nieuw revisie'.

Deze knop vind je rechtsonder in het overzichtsmenu:

Of wanneer je naar het tabblad met het 'Vinkje' gaat, onderaan het overzicht

Nadat je op 'Nieuw revisie' hebt geklikt opent het digitale mutatie formulier, met de huidige gegevens zoals deze al eerder zijn ingevuld. Je hebt nu weer onderaan elk tabblad de optie om het tabblad te 'Bewaren'. Je kunt het formulier nu nogmaals doorlopen en opnieuw versturen.

Let op: Zodra de Bitcare Full Service salaris administrateur is begonnen met het mutatie formulier, is het voor jou niet meer mogelijk om op de 'Nieuw revisie' knop te klikken. Indien het van belang is dat de revisie alsnog dient te worden meegenomen, dien je contact op te nemen met onze support service. Je kunt ook afwachten tot je de proefstroken hebt ontvangen. Bij controle van de proefstroken kun je de laatste mutaties nog doorgeven aan de Full Service salaris administrateur, alvorens de stroken definitief worden gemaakt.