ATV-saldo overzetten van 2018 naar 2019

Mocht jouw organisatie werken met ATV-dagen, dan zijn de genoemde verlofscenario's beschreven in Maak uw verlofjaar gereed voor 2019 op dezelfde identieke wijze toe te passen bij de overgang van de ATV van 2018 naar 2019.


Bitcare berekent op 1 januari 2019 op basis van het laatst ingevoerde scenario automatisch de nieuwe ATV-rechten voor 2019 voor de medewerkers. Je kunt de ATV-saldi van de medewerkers voor 2019 eenvoudig controleren via het menu 'Verlof en verzuim' onder het tabblad 'Verlofsaldo'. 


Mocht je met de medewerker specifieke afspraken hebben gemaakt dan kun je deze na 2 januari 2019 toepassen op medewerkersniveau.

Dit kun je doen door in het menu 'Verlof en verzuim' onder het tabblad 'Verlofsaldo' de medewerker te selecteren en via het potloodje de aanpassingen te maken, waarbij wij je adviseren om een notitie toe te voegen. Op deze manier kun je altijd inzien waarom bepaalde correcties gemaakt zijn. 


Werk je met meerdere bedrijven in een organisatie met afwijkende verlof afspraken, dan dien je deze in de instellingen per bedrijf bij tabblad 'Verlof en verzuim' in te richten vóór 31 december 2018.