Hoe machtig ik Bitcare in het PFZW portaal?

Wanneer je gebruikt maakt van de Bitcare Full Service salarisverwerking dan verzorgt Bitcare maandelijks de pensioenaangifte voor jouw organisatie.

Meldingen en berichten vanuit het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) komen niet automatisch bij Bitcare terecht. We verzoeken je daarom om Bitcare te machtigen als administratiekantoor, zodat Bitcare ook de berichtgeving krijgt en meldingen kan ondernemen indien nodig.

Hoe kun je Bitcare machtigen? Volg de onderstaande zes stappen.

Stap 1

Log in op het werkgeversportaal van PFZW via https://www.pfzw.nl/Werkgevers/Paginas/Default.aspx

Stap 2

Klik op ‘Profiel’

Stap 3

Wanneer je op ‘Profiel’ hebt geklikt verschijnt er een grijze balk. Kies hier ‘Contactpersonen en gebruikers’

Stap 4

Helemaal onder de pagina die opent kun je kiezen voor ‘Hoe machtig ik mijn Administratiekantoor’

Stap 5

Wanneer je dit formulier opent kunt je kiezen voor ‘Administratiekantoor machtigen’

Stap 6

In het formulier kun je onderstaande gegevens invullen:

Ingangsdatum machtiging: datum per wanneer Bitcare de Full Service dienstverlening uitvoert

Nummer administratiekantoor: 294563

Naam administratiekantoor: Bitcare B.V.

Adres: Elektronicaweg 35 2628 XG Delft

Salarispakket: selecteer uit de lijst Bitcare Humanwave

Tijdvak: maandelijks

Contactpersoon: naam van de medewerker die de salarisperiode voor je verwerkt

Telefoonnummer 1: 085 401551

Telefoonnummer 2: nvt

E-mailadres: salaris@bitcare.com

Klik op verzenden