Hoe kan ik nieuwsberichten versturen naar mijn ouders en/of medewerkers?

Vanuit Bitcare is het mogelijk om in één keer alle ouders of medewerkers een nieuwsbericht te sturen. Super handig voor wanneer je snel iedereen een nieuwsbrief toe wilt sturen of een bepaalde locatie wilt informeren over een uitje met de kinderen. Maar hoe gaat het versturen van een nieuwsbericht in zijn werk?

Stap 1

Ga in het linker menu naar 'Nieuws'.

Stap 2

Klik rechts bovenin op het plus teken om een nieuw bericht te maken of zoek in de concepten om een bericht te sturen waar je al aan begonnen was.

Stap 3

Wanneer je nieuwsbericht af is, kun je deze versturen naar de geselecteerde ouders of medewerkers.

Stap 4

Het nieuwsbericht wordt verstuurd naar de Ouder app of de Medewerker app. Het nieuwsbericht is alleen hier te openen door de medewerkers die het bericht ontvangen.