Documenten zichtbaar maken op de groep (iPad)

Belangrijke documenten zichtbaar maken op de groep (iPad)

Jij wilt natuurlijk dat de medewerkers op de groep belangrijke documenten in kunnen zien. Denk hierbij aan beleidsplannen, huishoudelijk reglement, evacuatie en andere protocollen. Je kunt deze eenvoudig per locatie toevoegen zodat deze zichtbaar zijn op de groep (iPad).

Documenten zichtbaar maken op de groep (iPad)

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Klik in het 'Start scherm' op de desbetreffende locatie waar je een document wilt toevoegen.

Stap 3
Klik links in het menu op 'Documenten'.

Stap 4
Klik rechtsboven op de '+' om een document toe te voegen.

Stap 5
Kies voor 'Bestanden toevoegen'.

Stap 6
Vink aan de rechterkant 'Administratief en pedagogische medewerker' aan.
Dit staat voor de rollen die het in mogen zien. Voor meer informatie hierover klik hier
De groepslogin heeft de rol 'Pedagogische medewerker'.

Stap 7
Pak vervolgens de iPad en druk op de desbetreffende locatie.

Stap 8
Hier vind je het zojuist toegevoegde document terug.
Via de '+' rechtsboven kunnen de medewerkers op de groep via de iPad zelf ook handige documenten toevoegen.