Factuur opnieuw mailen naar de contract ouder

Het is mogelijk om een factuur opnieuw te mailen naar de contractverantwoordelijke ouder. De factuur zijn standaard al op drie manieren inzichtelijk voor deze ouder:

1. Via de mail
2. In de Bitcare Ouder App onder documenten. Klik hier voor meer informatie.
3. Via de website app.bitcare.com

Mocht de ouder de factuur niet kunnen vinden, dan kan je deze opnieuw mailen naar de contractverantwoordelijke ouder.

Factuur opnieuw mailen naar contract ouder

Stap 1
Klik op 'Start'.

Stap 2
Klik op 'Financieel'.

Stap 3
Selecteer aan de linkerkant de factuur of facturen die je opnieuw wil mailen.

Stap 4
Klik op de knop 'Mail opnieuw'.