Handleiding en rapport 'Compensatie maximum uurprijs voor de BSO van 21 december 2021 t/m 9 januari 2022' (i.v.m. corona)

Handleiding en rapport 'Compensatie maximum uurprijs voor de BSO van 21 december 2021 t/m 9 januari 2022' (i.v.m. corona)

Voor uurtarieven die bóven de maximum uurprijs liggen kun je ouders compenseren in verband met de corona sluiting van de BSO. In dit document leggen we stap voor stap uit hoe je de compensatie boven de maximum uurprijs van 21 december 2021 t/m 9 januari 2022 aan ouders kunt verwerken via Bitcare voor de BSO sluiting.

Om je extra werk te besparen hebben we het rapport ‘Compensatie maximum uurprijs' aangepast naar de huidige situatie. Daarbij hebben we een super handige handleiding inclusief stappenplan opgesteld waarin we stap voor stap uitleggen hoe je het rapport kunt gebruiken. We raden je aan deze handleiding zorgvuldig door te nemen.

Let op: de ouder heeft enkel recht op compensatie wanneer deze de facturen heeft doorbetaald van tijdens de corona periode.

* Deze handleiding en rapport is enkel te gebruiken voor kinderdagverblijven die werken met een vast maandbedrag. Mocht je dit niet doen en werken met dag/uur/halve uur of kwartier prijzen, dan adviseren we om contact op te nemen met ons via help@bitcare.com. Wij nemen dan contact met je op om uit te leggen hoe je de berekening kunt maken.