Hoe kan ik de Bitcare App (Android) updaten naar de laatste versie?

Hoe kan ik de Bitcare App (Android) updaten naar de laatste versie?

Om optimaal gebruik te maken van de Bitcare App raden wij je aan om met de nieuwste versie van de app te werken. Het kan daarom nodig zijn om de Bitcare App te updaten. Het updaten van de Bitcare App werkt als volgt:

Let op: de beschrijving hieronder heeft betrekking op Android-apparaten. De werkwijze om Android-apparaten te updaten kan per apparaat verschillen. De Bitcare-Apps worden óók ondersteund door iOS-apparaten. De helpfile voor het updaten van de app op iOS-apparaten vind je hier.

Stap 1:
Ga op je telefoon naar de Google Play Store. Je kunt deze herkennen aan dit icoontje:

Stap 2:
Klik rechtsboven op je profielicoon.

Stap 3:
Klik op 'Apps en apparaat beheren'.

Stap 4:
Klik op 'Beheren' en vervolgens op 'Updates beschikbaar'.

Stap 5:
Klik op de app die je wilt updaten en klik vervolgens op 'Updaten'. Als de app die je wilt updaten hier niet tussen staat hoef je niets te doen. De app is dan al up-to-date!

Let op: wij raden aan om automatische updates voor Bitcare aan te zetten. Dit kun je doen door na Stap 3 op de geïnstalleerde Bitcare-App te klikken. Vervolgens klik je rechtsboven op de 3 verticale puntjes en vink je de optie 'Auto-update aan' aan.