Bitcare App updaten

Hoe kan ik de Bitcare App updaten naar de laatste versie?

Om optimaal gebruik te maken van de Bitcare app en alle nieuwe functionaliteiten die maandelijks vrijgegeven worden, raden wij je aan om met de nieuwste versie van de app te werken. Het updaten van de Bitcare app werkt als volgt:

Stap 1

Druk op het logo van de App Store:

Stap 2

Je zit nu in de App Store. Druk onderaan op:

Stap 3

Als er een update van de Bitcare app is dan staat deze tussen de beschikbare updates. Druk aan de rechterkant op 'Update'. De update wordt nu uitgevoerd. Als de update klaar is, kan je de app openen door aan de rechterkant te drukken op 'Open'.

Let op: staat de Bitcare app niet tussen de beschikbare updates, dan is de app al up-to-date!

Vaak raden wij ook aan om de automatische update voor de Bitcare app aan te zetten. Voor uitleg over hoe je deze aan kunt zetten, verwijzen wij je graag door naar de volgende help file: Hoe kan ik de Bitcare app automatisch updaten?