Hoe kan ik de Bitcare App (iOS) updaten naar de laatste versie?

Hoe kan ik de Bitcare App (iOS) updaten naar de laatste versie?

Om optimaal gebruik te maken van de Bitcare App, raden wij je aan om met de nieuwste versie van de app te werken. Hiervoor kan een update nodig zijn. Het updaten van de Bitcare App werkt als volgt:

Let op: de beschrijving hieronder heeft betrekking op Apple-apparaten. De Bitcare Apps worden deels óók ondersteund door Android-apparaten, maar hiervoor is de manier van updaten verschillend.

Stap 1:
Druk op het logo van de App Store.

Stap 2:
Je zit nu in de App Store. Klik rechtsboven op het ronde icoontje om je accountgegevens te openen.

Stap 3:
Als er een update van de Bitcare App beschikbaar is, dan staat deze tussen de beschikbare updates. Druk aan de rechterkant op 'Update'. De update wordt nu uitgevoerd. Als de update klaar is, open dan de app door aan de rechterkant op 'Open' te drukken.
Let op: staat de Bitcare App niet tussen de beschikbare updates? Dan is de app al up-to-date! Je hoeft dan niets te doen.

Vaak raden wij aan om de automatische update voor Bitcare aan te zetten. Voor uitleg over hoe je dit aanzet, verwijzen wij je graag door naar de volgende helpfile: Hoe kan ik de Bitcare app automatisch updaten?