Hoe plan ik een kind in meerdere groepen op het web?

Hoe plan ik een kind in meerdere groepen op het web?

Het kan voorkomen dat een kind op meerdere groepen wordt opgevangen. Binnen het tabblad 'Contracten' kan je eenvoudig per groep een andere planning aanmaken. De planning zal zichtbaar worden in het schema en meegeteld worden binnen het BKR van de desbetreffende groep.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Klik vervolgens op het kopje 'Kinderen'. 

Stap 2
Zoek het kind op die je in meerdere groepen wilt inplannen. Klik op de (contract)datum die onder de naam vermeld staat.

Stap 3
Je zit nu in het contract van het kind en waar je het huidige vaste rooster ziet. Om een kind voor vaste dagen ook bij een andere groep te plaatsen, klik je binnen dit kader aan de rechterkant op het '+'.Stap 4
Er opent een scherm waar je verschillende opties krijgt. Kies voor 'Vast rooster' en klik op 'Volgende'.

Stap 5
Vul bij 'Datum' de start -en einddatum van de planning in. Kies bij 'Groep' de groep waarop je het kind wilt inplannen en klik op volgende.
Let op: je kan een kind niet op een andere locatie inplannen. Bij verandering van het LRK nummer dient er een nieuw contract aangemaakt te worden.

Stap 6
Door het verschuiven van de vierkantjes op de balken, geef je aan op welke dagen en tijden het kind komt. Door de vierkantjes over elkaar heen te schuiven, geef je aan dat het kind niet komt op de betreffende dag. Bovenaan kan je kiezen voor een wekelijks (elke week hetzelfde), tweewekelijkse (om de week hetzelfde), driewekelijkse (elke drie weken hetzelfde) of vierwekelijkse (elke vier weken hetzelfde) rooster. Klik op 'Bewaar' om dit op te slaan.

In deze helpfile wordt uitgelegd hoe je een 2-,3- of 4-wekelijkse planning in kunt voeren.