Jouw persoonlijke account binnen Bitcare

Mijn persoonlijke account binnen Bitcare

Wanneer je in Bitcare ingelogd bent op de web applicatie, kan je rechtsboven op je eigen naam klikken om naar je persoonlijke instellingen te gaan. In deze helpfile staat uitgelegd wat hier allemaal ingesteld kan worden.

De tabbladen die zichtbaar worden in het persoonlijke profiel zijn:

Persoonlijk: Onder dit tabblad kan je alle basis gegevens instellen, zoals je naam, geslacht en geboortedatum. Daarnaast kan je onder 'E-mail adressen' instellen naar welk e-mailadres de notificaties gestuurd worden. Tot slot kun je onder 'Identiteiten' zien met welk account je in kunt loggen. Ook kan je hier andere accounts toevoegen zodat je met meerdere accounts in kunt loggen.

Betrokkenheid: Onder het Betrokkenheid-tabblad kun je zien bij welke organisatie(s) je betrokken bent binnen Bitcare.

Inbox: Onder Inbox kun je de mails vinden die je hebt doorgestuurd naar het mailadres dat gegenereerd is onder het tabblad 'Instellingen'. Vanuit dit menu kan je e-mails toewijzen aan het dossier van medewerkers.

Notificaties: Onder Notificaties kan je zien wat er de afgelopen tijd gebeurd is met betrekking tot Bitcare. Goedkeuringen op verzoeken worden hier zichtbaar, herinneringen die vanuit Humanwave naar jou verstuurd worden en meldingen van je ondersteunende medewerkers wanneer je deze hebt.

Foto's: Hier kun je een foto van jezelf toevoegen. Dit is niet de foto die in Bitcare zichtbaar zal zijn. De foto zal alleen in je persoonlijke profiel zichtbaar zijn.

Instellingen: Onder Instellingen kan je de taal instellen en aangeven in welke tijdzone je valt. Dit zal in de meeste gevallen op Europe/Amsterdam staan. Ook kan je hier de e-mailnotificaties instellen per type; Planningsverzoeken, Profielwijzigingen, Documenten goedkeuren, Declaraties, Herinneringen en Urenregistratie. Hierin kan je kiezen of je meldingen wilt ontvangen per verzoek of verzameld per dag of per week. Ook is het mogelijk de notificaties hier uit te zetten. Het e-mailadres voor de eerdergenoemde inbox wordt hier gegenereerd.

Lees hier hoe je de notificaties voor de e-mail kunt instellen.