Nieuwe Groep- en Ouder App per november 2022

Nieuwe appversies per november 2022

Er zijn nieuwe versies van de Groep en Ouder App uitgebracht in november 2022. Wij adviseren je om altijd te werken met de laatste versie van de App. Alleen zo kan jij gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten van Bitcare. Onderstaand vind je wat er vernieuwd is.

Nieuw op de Groep App?
  1. Het 'Allergie veld' is vergroot, zodat je meer leestekens kan gebruiken
  2. De relaties 'Oom' en 'Tante' kunnen nu ook toegevoegd en bewerkt worden op de iPad
  3. De combinatie van ruiling met verlof/ziekte op dezelfde dag wordt nu correct weergegeven in de optelling van het aantal kinderen.

Nieuw op de Ouder App?
Ouders kunnen zelf meer gegevens toevoegen. Handig voor de maandelijkse aanlevering!
Let op: alles dient nog wel door de opvang goed gekeurd te worden.
  1. BSN van kind kan worden toegevoegd door de ouder
  2. BSN van ouder/partner kan worden toegevoegd door de ouder
  3. Geboortedatum van kind kan worden toegevoegd door de ouder
  4. Geboortedatum van ouder/partner kan worden toegevoegd door de ouder
  5. Nationaliteit van kind kan worden toegevoegd door de ouder
  6. Nationaliteit van ouder/partner kan worden toegevoegd door de ouder
  7. Geslacht van kind kan worden toegevoegd door de ouder
  8. Geslacht van ouder/partner kan worden toegevoegd door de ouder
Goed- of afkeuring van deze profielwijzigingen kan door de kinderopvang gedaan worden via 'Nog te doen' via 'Profielwijzigingen'.