Rapporten: 'School ophaallijst per dag of week' (BSO)

Het is mogelijk om een ophaallijst per school te genereren met Bitcare. Zeer handig om per week te zien hoe laat de BSO kinderen opgehaald dienen te worden en op welke school. Deze ophaallijst vind je bij 'Rapporten' onder het kopje 'Planning.

Belangrijk!:
  1. Er moet een school aangemaakt zijn in Bitcare
  2. Een kind moet gekoppeld zijn aan een school. Dit kan via 'Contracten' via 'Details'.
Voor meer informatie bekijk de helpfile: School aanmaken en koppelen aan een kind

Wat wordt er weergegeven in het rapport 'School ophaallijst'?
In de school ophaallijst wordt per school weergegeven welke kinderen opgehaald moeten worden en wat hun planning voor de betreffende dag is.
Er kan gefilterd worden op ochtend en middag.

Let op:
  1. Als een kind meerdere planningen op een groep heeft wordt alleen de laatste planning weergegeven in de school ophaallijst. Kinderen worden opgehaald voor de buitenschoolse opvang. Dit is de laatste planning op de dag.
  2. De planning moet binnen de openingstijden van de locatie vallen.
  3. Het kind moet gekoppeld zijn aan een school in zijn contract bij 'Details'.

Rapporten: 'Schoolophaal lijst per dag of week'

Stap 1
Log in op Ga naar app.bitcare.com om in te loggen of klik op 'Start' als je al bent ingelogd.

Stap 2
Klik op het tabblad 'Rapporten'.

Stap 3
Klik onder het kopje 'Planning' op het rapport 'School ophaallijst per dag' of kies voor de optie 'School ophaallijst per week'.

Stap 4
Hier kan je vervolgens de instellingen voor het rapport 'School ophaallijst' invoeren.
  1. Selecteer de desbetreffende locatie.
  2. Selecteer de desbetreffende groep.
  3. Selecteer de desbetreffende dag of week.
  4. Selecteer de desbetreffende school. Als je geen school selecteert dan krijg je alle scholen onder elkaar te zien.
  5. Selecteer de ochtend of middag.
Stap 5
Door te klikken op 'Verversen' wordt de ophaallijst zichtbaar. Deze kan je vervolgens exporteren naar Excel of PDF bestand en vervolgens afdrukken. Wanneer je rechtsboven op het '+' klikt dan wordt de ophaallijst gemaximaliseerd op uw scherm getoond.

Let op:
  1. Zieke en afwezige (verlof) kinderen worden niet getoond in de ophaallijst.
  2. Ruilingen worden alleen getoond in de groep waarnaar het kind geruild is.