Verzoeken van ouders (bijv. extra uren) toewijzen aan andere locatie en/of groepen

Verzoeken van ouders (bijv. extra uren) toewijzen aan andere locatie en/of groepen

Het is mogelijk om verzoeken van ouders toe te wijzen aan een andere locatie en/of groep. De verzoeken van de ouders komen binnen op de stamgroep van het kind. Je kan de locatie en groep wijzigen van deze verzoeken. De planning kan op deze wijze nog verder geoptimaliseerd worden, want heb je geen plek meer bij de stamgroep van het kind, dan wijs je het verzoek toe aan een andere groep waar nog wel plek is.

Verzoeken van ouders (bijv. extra uren) toewijzen aan andere locatie en/of groepen

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op knop 'Nog te doen'.

Stap 3
Klik op het vinkje achter het verzoek.

Stap 4
1) Voor het wijzigen van de locatie klik je op de locatie en kan je vervolgens een andere locatie selecteren.
2) Voor het wijzigen van de groep klik je op de groep en kan je vervolgens een andere groep selecteren.

Stap 5
Voeg eventueel een notitie toe en klik op 'Goedkeuren'.

Tip! Wanneer je via de mail ook op de hoogte gehouden wilt worden van alle verzoeken dan kan dat ook met Bitcare. Voor meer informatie over het koppelen van uw mail aan de verzoeken verwijzen wij je graag naar de volgende helpfile: Hoe ontvang ik mails van verzoeken van ouders en/of mijn medewerkers?