Wat moet ik doen als de link van de uitnodiging niet werkt of verlopen is?

Wat moet ik doen als de link van de uitnodiging niet werkt of verlopen is?

Wanneer de link voor de uitnodiging niet werkt of is verlopen kun je het beste contact opnemen met de opvang. De opvang kan een nieuwe uitnodiging vesturen. Wij (Bitcare) zijn wegens privacy redenen niet bevoegd om je opnieuw uit te nodigen.