Wat moet ik doen als de link van de uitnodiging niet werkt of verlopen is?

Wat moet ik doen als de link van de uitnodiging niet werkt of verlopen is?

Wanneer de link voor de uitnodiging niet werkt of is verlopen kunt u het beste contact opnemen met het kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf kan de huidige uitnodiging verwijderen en een nieuwe vesturen. Wij van Bitcare mogen dit wegens privacy redenen niet bevoegd om de uitnodiging nogmaals te versturen.