Ik kan niet inloggen op de Bitcare app

Wanneer je niet kunt inloggen op de Bitcare app kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn:

Verkeerde app geïnstalleerd

Het kan voorkomen dat je momenteel gebruik maakt van de verkeerde app. In de App Store zijn drie verschillende apps te vinden.

De Bitcare app voor op de groep is enkel alleen te gebruiken op een IOS apparaat. Deze app wordt gebruikt door de leidsters op de groep gebruikt op een iPad.

De Bitcare app voor Ouders. Deze app is voor alle ouders die een bestaand Bitcare account hebben.

De Bitcare app voor Medewerkers. Deze app is voor de medewerkers van het kinderdagverblijf. Deze app is alleen beschikbaar voor kinderdagverblijven die gebruik maken van Bitcare Personeel.

Foutmeldingen

Er bestaan verschillende foutmeldingen die je kunt krijgen bij het inloggen. Allereerst kan je alleen inloggen bij Bitcare, nadat je je geregistreerd hebt. Je kan je alleen registreren bij Bitcare als je daarvoor een uitnodiging hebt ontvangen van het kinderdagverblijf. De foutmeldingen die je bij het inloggen kan krijgen zijn:

• Foute inloggegevens (Je hebt je met een ander e-mailadres geregistreerd of je wachtwoord is fout)
  • Wrong credentials (Je hebt geen rechten om in te loggen op deze app. Dit betekent dat je de verkeerde app hebt ge├»nstalleerd. Zorg dat je de juiste app op je telefoon of iPad hebt staan)
  • Deze gebruiker is niet gekoppeld aan een Bitcare account (Je staat nog niet geregistreerd bij Bitcare en hebt waarschijnlijk nog geen uitnodiging gehad van het kinderdagverblijf)
  • Je bent ingelogd maar ziet een wit scherm (Je hebt geen rechten om de informatie te zien en zal contact op moeten nemen met het kinderdagverblijf)

Verkeerde inloggegevens

Na het registreren moet ingelogd worden met dezelfde gegevens waarmee je je geregistreerd hebt. Bij het inlogscherm krijg je de keuze uit de volgende knoppen:

1. Heb je een Gmail account? Log in met de rode Google knop.
  2. Heb je een Hotmail of Live account? Log in met de Microsoft knop.
  3. Heb je een Facebook account? Log in met de Facebook knop.
  4. Heb je een Apple account? Log in met de Apple knop.

Kan je nog steeds niet inloggen? Stuur een e-mail naar de opvang. Zij kunnen je opnieuw uitnodigen voor toegang.