Op welke manieren kan ik bij Bitcare inloggen?

Je kunt inloggen via de website https://app.bitcare.com/

Daarnaast kunnen ouders de Bitcare ouderapp vinden in de App Store en Google Play Store door te zoeken naar 'Bitcare voor ouders'. Medewerkers kunnen de Bitcare medewerkersapp vinden door te zoeken naar 'Bitcare voor medewerkers'.

Het aanmelden bij Bitcare is alleen mogelijk met een Google-, Microsoft- of Apple-account. Je kunt ervoor kiezen om een bestaand account te gebruiken of om een geheel nieuw account aan te maken. De uitnodiging voor toegang tot Bitcare ontvang je van de opvang. Je kunt je per uitnodiging voor Bitcare maar één keer registreren. Als de uitnodiging verlopen is of om een andere reden niet meer gebruikt kan worden, dan kan de opvang om een nieuwe uitnodiging worden gevraagd. De uitnodiging is bovendien persoonsgebonden en kan niet worden gedeeld of doorgestuurd. Uiteraard is het belangrijk om je manier van inloggen en je wachtwoord goed te onthouden.

Via de volgende links kan een Google-, Microsoft- of Apple-account worden aangemaakt:
Samengevat: om in te loggen op Bitcare kan je gebruik maken van een Google-, Microsoft- of Apple-account. Meer informatie over waarom Bitcare gebruik maakt van deze accounts staat in ons privacybeleid. Onze privacyverklaring kun je vinden op onze website.