Op welke manieren kan ik bij Bitcare inloggen?

Je kunt inloggen via de website https://app.bitcare.com/. Daarnaast kunnen ouders de mobiele app vinden in de App Store en Google Play Store door te zoeken naar 'Bitcare voor ouders'.

Het aanmelden bij Bitcare is alleen mogelijk met een Google+, Microsoft of Facebook account. Je kunt ervoor kiezen om een bestaand account te gebruiken of een nieuw account aan te maken. Let er wel op dat je zich maar één keer kunt aanmelden met één uitnodiging. Om deze reden verzoeken wij je om je manier van inloggen en je wachtwoord goed te onthouden. Tevens is de link van de uitnodiging persoonsgebonden en kan hij niet worden doorgestuurd.

Om in te loggen in Bitcare kan je dus gebruik maken van een Google+, Microsoft (o.a. Outlook en hotmail) en een Facebook account. De reden waarom wij gebruik maken van deze accounts, kan je lezen in ons privacy beleid op de volgende link: