Op welke manieren kan ik bij Bitcare inloggen?

Je kunt inloggen via de website https://app.bitcare.com/. Daarnaast kunnen ouders de mobiele app vinden in de App Store en Google Play Store door te zoeken naar 'Bitcare voor ouders'.

Het aanmelden bij Bitcare is alleen mogelijk met een Google+, Microsoft, Facebook of Apple account. Je kunt ervoor kiezen om een bestaand account te gebruiken of een nieuw account aan te maken. Je kunt maar één keer aanmelden met één uitnodiging. Om deze reden verzoeken wij je om je manier van inloggen en je wachtwoord goed te onthouden. Tevens is de link van de uitnodiging persoonsgebonden en kan hij niet worden doorgestuurd.

1. Google-account | https://accounts.google.com/SignUp
  2. Facebook account | www.facebook.com
  3. Microsoft account | http://account.live.com/ (Hotmail, Messenger, Skydrive, Windows Phone, Xbox LIVE of Outlook.com)
  4. Apple account | https://appleid.apple.com
Om in te loggen in Bitcare kan je dus gebruik maken van een Google, Microsoft, Facebook of Apple account. De reden waarom wij gebruik maken van deze accounts, kan je lezen in ons privacy beleid. De volledige privacyverklaring kun je nalezen op onze website.