Bitcare ondersteunt inloggen via Facebook niet meer per maart 2023

Bitcare ondersteunt inloggen via Facebook niet meer

Voor het inloggen bij Bitcare maak je gebruik van een social login. Sinds maart 2023 is het echter niet meer mogelijk om in te loggen via Facebook. Gelukkig zijn er genoeg andere mogelijkheden om in te loggen, namelijk met behulp van een Google-, een Microsoft- of een Apple-account.

Het kan in uitzonderlijke gevallen toch nog voorkomen dat een ouder of medewerker nog via Facebook inlogt, bijvoorbeeld als de ouder of medewerker nooit heeft uitgelogd op de Bitcare-app. De oude Facebook- login blijft dan nog actief. Bij deze personen kun je de inlogrechten intrekken en ze hierna een nieuwe uitnodiging sturen.

Hoe je de inlogrechten van een ouder of medewerker intrekt, lees je in deze helpfile:
Hoe kan de opvang de inlogrechten van een ouder of medewerker intrekken?

Hoe je de ouder of medewerker vervolgens een nieuwe uitnodiging stuurt voor Bitcare, lees je in deze helpfile:
Hoe kan de opvang ouders of medewerkers uitnodigen voor toegang tot Bitcare?

Q&A

Q: Blijft Bitcare de andere inlogmethodes (Google-, Microsoft- en Apple) wel ondersteunen?
A: Er is geen reden om aan te nemen dat wij Google-, Microsoft- en Apple-logins niet meer zullen ondersteunen.

Q: Wat moet ik doen als ik geen ander account heb om in te loggen?
A: Je kunt eenvoudig een nieuw account maken via:
     - Google-account: https://accounts.google.com/SignUp
     - Microsoft-account: http://account.live.com/
     - Apple-account: https://appleid.apple.com