Welkomstmail voor ouders

Hieronder vind je een voorbeeld van een welkomstmail voor ouders die Bitcare zullen gebruiken.

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Met trots delen wij u mede dat wij vanaf [datum] gebruik gaan maken van een nieuwe software genaamd 'Bitcare'. Met behulp van deze online dienst willen wij de communicatie met u als ouder/verzorger nog verder optimaliseren.

Wat kunt u verwachten?

Met de Bitcare app is alles van uw kind voortaan terug te vinden in de app. Van activiteiten en foto’s van uw kinderen zien, de planning van uw kind bekijken tot aan facturen en documenten inzien. Met de Bitcare Ouder app blijft u altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van uw kind(eren). Zo kunt u zorgeloos werken en hoeft u niets te missen!

Binnenkort ontvangt u een mail met de uitnodigingslink van Bitcare.

Bekijk hier het filmpje van de Bitcare Ouder app.

De website is te bereiken via: https://app.bitcare.com.

Let op: in de bijlage vindt u een extra ouder uitleg en de afspraken voor u als ouder. Lees deze documenten aandachtig door.

Indien het niet lukt om in te loggen, dient u contact op te nemen met ons. Wij kunnen u opnieuw uitnodigen voor toegang. Bekijk ook deze link voor als u niet kunt inloggen. Als u supportvragen heeft, kunt u de Bitcare helpdesk raadplegen: Bitcare Help (http://www.help.bitcare.com/)

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw gegevens achter te laten via de volgende link: [link inschrijfformulier]. Met de gegevens kunnen wij gemakkelijk in Bitcare een contract opstellen voor uw kind.

Wij wensen u veel plezier met het gebruik van Bitcare!

[contactgegevens kinderopvang]