Welkomstmail voor ouders

Welkomstmail voor ouders

Hieronder vind je een voorbeeld van een welkomstmail voor ouders die Bitcare gaan gebruiken.

Beste ouder(s)/verzorger(s),


Met trots delen wij u mede dat wij vanaf [datum] gebruik gaan maken van een nieuwe software genaamd 'Bitcare'. Met behulp van deze online dienst willen wij de communicatie met u als ouder/verzorger nog verder optimaliseren.
Wat kunt u verwachten?

Met de Bitcare app is alles van uw kind voortaan terug te vinden in de app. Van activiteiten en foto’s van uw kinderen zien, de planning van uw kind bekijken tot aan facturen en documenten inzien. Met de Bitcare Ouder app blijft u altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van uw kind(eren). Zo kunt u zorgeloos werken en hoeft u niets te missen!


Binnenkort ontvangt u een mail met de uitnodigingslink van Bitcare.

Bekijk hier het filmpje van de Bitcare Ouder app.


De website is te bereiken via: https://app.bitcare.com.


Indien het niet lukt om in te loggen, dient u contact op te nemen met ons. Wij kunnen u opnieuw uitnodigen voor toegang. Bekijk ook deze link voor als u niet kunt inloggen. 

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw gegevens achter te laten via de volgende link: [link inschrijfformulier]. Met de gegevens kunnen wij gemakkelijk in Bitcare een contract opstellen voor uw kind.


Wij wensen u veel plezier met het gebruik van Bitcare!

 [contactgegevens kinderopvang]


  • Related Articles

  • Waarom ontvangt de ouder de mail van de factuur niet?

   Wanneer je een factuur hebt verwerkt en deze verstuurd naar de ouder ontvangen ze deze in hun mailbox. Echter moet de 'Communicatie' in het contract van het kind wel op 'E-mail' staan. Verder zijn er verschillende redenen waarom de ouder de factuur ...
  • Bitcare voor ouders informatiebrief

   Voortaan altijd op de hoogte zijn van alle activiteiten en belangrijke gegevens omtrent uw kind(eren) in de kinderopvang? Bitcare biedt u deze mogelijkheden door middel van de Bitcare app en website. Zie de bijlage voor de informatiebrief​.
  • Zijn er kosten aan de ouder App verbonden voor ouders?

   De Bitcare service is gratis voor ouders, de kinderopvang betaalt voor het gebruik van Bitcare.
  • Hoe download ik de app 'Bitcare voor ouders'?

   Ouders met een kind bij een kinderopvang die gebruik maakt van Bitcare, kunnen gratis gebruik maken van de Bitcare app voor Ouders. Deze app stelt ouders in staat om de activiteiten en ontwikkelingen van hun kind te volgen gedurende de hele ...
  • Hoe kan ik de ouders / medewerkers uitnodigen voor toegang?

   Wanneer je de rol ‘Supervisor’ hebt binnen de organisatie kan je alle ouders en medewerkers op een snelle manier toegang verlenen tot het systeem. Echter omdat een uitnodiging persoonlijk is, dien je ouder voor ouder uit te nodigen.  Let op: de ...