Workflow: verzameling van jouw werktaken binnen Bitcare

Wij werken aan nieuwe functionaliteit genaamd 'Workflow'. Workflow is één lijst waar wij al jouw 'werk' verzamelen binnen Bitcare gebaseerd op de rol die je hebt. Denk hierbij aan:
  1. Planningsverzoeken
  2. Profielwijzigingen
  3. Contractbeheer
  4. Formulieren (inschrijvingen, medisch, noodcontacten, toestemmingen, etc)
Als eerste stap komen vanaf nu alle planningsverzoeken van medewerkers in de 'Workflow'. Daar kunnen de volgende planningsverzoeken worden afgehandeld door de medewerkers met een bevoegde rol:
  1. Flex uren
  2. Ruildagen
  3. Minder uren
  4. Verlof (enkel mogelijk zonder Humanwave)
  5. Ziekte (enkel mogelijk zonder Humanwave)
Let op: binnen nu en twee weken komt er een nieuwe versie van de Bitcare Medewerker App beschikbaar.
Daar kun je dan ook 'Minder uren', 'Verlof' (enkel mogelijk zonder Humanwave) en 'Ziekte' (enkel mogelijk zonder Humanwave) aanvragen via de Bitcare Medewerker App. Deze verzoeken komen binnen in de 'Workflow'.

Hoe werkt de 'Workflow'?

1) Instellen van de rollen voor goed- en afkeuren van de 'Workflow'

Stap 1
Klik op 'Start' en op de knop 'Instellingen'.

Stap 2
Klik op 'Workflow'.

Stap 3
Hier kan je kiezen welke rol iets mag goed- en afkeuren. Wij adviseren om te kiezen voor de rol 'planner'.
  1. Let op: wanneer je kiest voor bijvoorbeeld de rol 'planner', dan kan iedereen met een hogere rol (financieel medewerker, locatiemanager en supervisor) ook goed- en afkeuren.
  2. Let op: indien je geen Humanwave hebt, kun je nu ook 'verlof' en 'ziekte' registreren in Bitcare en instellen wie dat mag goed- en afkeuren. Bitcare houdt geen verlofsaldo bij.

2) Voor nu dien je enkel de planningsverzoeken van medewerkers goed of af te keuren in de 'Workflow'

Stap 1
Klik op 'Nog te doen' en op 'Workflow'.

Stap 2
Klik op het planningsverzoek:

Stap 3
Keur deze goed of af. Bewerken en bewaren is ook mogelijk.

Vervolg

Zoals aangegeven is dit een eerste stap. Later zullen de volgende zaken ook toegevoegd worden in de 'Workflow':
  1. Kindverzoeken
  2. Profielwijzigingen
  3. Contractbeheer
  4. Formulieren (inschrijvingen, medisch, noodcontacten, toestemmingen, etc)
Zo kan je nog sneller werken vanuit één centrale lijst. Wij houden je op de hoogte van deze ontwikkelingen.