Push-notificaties ontvangen van Bitcare

Wanneer je gebruik maakt van de Bitcare app voor medewerkers, kan je op je telefoon instellen dat je push-meldingen ontvangt wanneer er verzoeken worden beoordeeld door je manager of HR-afdeling. Op deze manier ben je direct op de hoogte wanneer een vakantie wordt goedgekeurd.

Voorbeelden van meldingen die je kunt ontvangen zijn:
  1. Goedkeuring of afwijzing van een verlofaanvraag
  2. Goedkeuring of afwijzing van een overwerk aanvraag
  3. Goedkeuring of afwijzing van een declaratie
  4. Goedkeuring of afwijzing van plus/min uren
  5. Berichten vanuit de organisatie
Hoe kan ik dit instellen voor Android-toestellen?
  1. Ga naar de instellingen op je telefoon
  2. Ga naar het menu 'Meldingen'
  3. Zoek de Bitcare app in de lijst met apps beschikbaar op je telefoon en zet de meldingen 'Aan'.
Belangrijk: De bovenstaande stappen behoren bij de Samsung S reeks. Het kan zijn dat op andere toestellen de stappen anders zijn. Sommige toestellen hebben bijvoorbeeld 'Apps' in plaats van 'Meldingen' staan als menu waar de meldingen ingesteld kunnen worden.

Hoe kan ik dit instellen voor iOS (iPhone)?
  1. Ga naar de instellingen op je telefoon
  2. Klik vervolgens op 'Berichtgeving'
  3. Scroll naar onder tot je de Bitcare app ziet staan en klik erop
  4. Hier kan je instellen wat voor meldingen je wilt krijgen.