Tabblad ‘Nog te doen’: filter voor 'Verzoeken'

Verzoeken kunnen bij ‘Nog te doen’ gefilterd worden op de komende 2, 7, 14, 30 of alle dagen. Dit zodat je de verzoeken die qua datum als eerst zijn, ook als eerst af kan handelen in plaats van verzoeken verder weg in de toekomst.

‘Nog te doen’: filter voor 'Verzoeken'

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Nog te doen'.

Stap 3
Vervolgens kun je binnen het kopje 'Verzoeken' aangeven of je de verzoeken van de komende 2, 7, 14 en 30 dagen of zelfs alle verzoeken wil bekijken.