Hoe wijzig ik mijn inlogaccount voor Bitcare?

Je kunt jouw manier van inloggen zelf aanpassen door een extra account toe te voegen in 4 simpele stappen.

Wijzig inlogaccount voor Bitcare?

Stap 1
Klik op het rondje rechtsboven in het beeldscherm.

Stap 2
Klik op je eigen naam. Door op je eigen naam te klikken kom je in je persoonlijke profiel terecht.

Hier zie je met welk account je kunt inloggen bij Bitcare. Ook kun je hier via het '+' een nieuwe identiteit toevoegen.

Stap 3
Kies een nieuw account waar je voortaan mee in wilt loggen bij Bitcare.

Stap 4
Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Voortaan kun je ook inloggen met deze nieuwe identiteit. Je oude identiteit kun je eventueel verwijderen door op het prullenbak icoon te klikken.