Hoe wijzig ik mijn inlogaccount voor Bitcare?

Je kunt jouw manier van inloggen zelf aanpassen door een extra account toe te voegen in 4 simpele stappen.

Hoe wijzig ik mijn inlogaccount voor Bitcare?

Stap 1
Klik op het rondje rechtsboven in het beeldscherm. Als je een profielfoto hebt ingesteld zie je in dit rondje jouw profielfoto.

Stap 2
Klik op je eigen naam. Door op je eigen naam te klikken kom je in je persoonlijke profiel terecht.

Hier zie je met welk account je kunt inloggen bij Bitcare. In het voorbeeld hieronder wordt er dus op Bitcare ingelogd met behulp van een Google-account. Je kunt een bestaand account verwijderen met behulp van het 'prullenbakje', en met het 'plusje' kun je een nieuwe identiteit toevoegen.

Stap 3
Kies een nieuw account waar je voortaan mee in wilt loggen bij Bitcare.

Stap 4
Voer de gebruikersnaam en wachtwoord in van het Google-, Microsoft- of Apple-account wat je wilt gebruiken voor Bitcare. Vanaf nu kan je ook inloggen met deze nieuwe identiteit. Je oude identiteit kun je eventueel verwijderen door op het 'prullenbakje' te klikken.