Hoe download ik de Bitcare app voor de Ipad?

Hoe download ik de Bitcare app voor de iPad (werkvloer)?

De Bitcare app voor de werkvloer is te downloaden in de App Store. Let op: de Bitcare app voor op de werkvloer werkt alleen op de volgende devices:

- iPad 2 en nieuwere iPads
- iPone 4S en nieuwere iPhones

Je kan de app in de App Store downloaden door de volgende stappen op te volgen.

Stap 1
Druk op het 'App Store' symbool op het bureaublad van de iPad.

Stap 2
Vervolgens voer je rechtsboven in de zoekbalk 'bitcare' in:

Stap 3
Er opent een scherm met 'Gevonden Resultaten'. Voor de Bitcare app voor op de werkvloer kies je voor 'Bitcare'.

Stap 4
Druk op het symbool om te downloaden (wolkje met pijl naar beneden). De app gaat zichzelf nu installeren.

Let op: Je hebt een Apple ID nodig om een app te kunnen downloaden. Als je niet ingelogd bent met een Apple ID, verschijnt nu een scherm met de keuze 'Gebruik bestaande Apple ID' of 'Maak nieuw Apple ID aan'. Als je al een Apple ID hebt, bijvoorbeeld via je iPhone, dan kan je kiezen voor 'Gebruik bestaande Apple ID' en voer je deze in. Als je nog geen Apple ID hebt, kies je voor 'Maak nieuwe Apple ID aan' om een ID aan te maken.

Stap 5
Door op de ronde homeknop te drukken vind je de Bitcare app terug op je bureaublad van de iPad. Je kan vervolgens inloggen.