Hoe download ik de Bitcare app voor de iPad (werkvloer)?

De Bitcare app voor de werkvloer is te downloaden in de App Store.
Let op: de Bitcare app voor de werkvloer werkt alleen op de volgende devices:

- Alle iPads vanaf de iPad 2
- Alle iPhones vanaf de iPhone 4(S)

Je kunt de app in de App Store downloaden door de volgende stappen te volgen:

Stap 1
Druk op het 'App Store' symbool op het bureaublad van de iPad.

Stap 2
Voer rechtsboven in de zoekbalk 'bitcare' in.

Stap 3
Er opent een scherm met 'Gevonden Resultaten'. Voor de Bitcare app voor de werkvloer kies je 'Bitcare'.

Stap 4
Druk op het download symbool (het wolkje met de pijl naar beneden). De app wordt nu geïnstalleerd.

Let op: Je hebt een Apple ID nodig om een app te kunnen installeren. Als je niet ingelogd bent met een Apple ID, dan verschijnt er nu een scherm met 'Gebruik bestaande Apple ID' of 'Maak nieuwe Apple ID aan'. Als je al een Apple ID hebt, bijvoorbeeld via je iPhone, dan kun je kiezen voor 'Gebruik bestaande Apple ID' en voer je deze in. Als je nog geen Apple ID hebt, kies je voor 'Maak nieuwe Apple ID aan'.

Stap 5
Door op de ronde homeknop te drukken vind je de Bitcare app terug op je bureaublad van de iPad. Je kunt vervolgens inloggen.